TRADICIONALNE DELICIJE

O nama

Konoba s više od stoljeća tradicije

Konoba „Varoš“ nalazi se u starom dijelu Splita, u blizini splitske rive iznad hotela „Bellevue“. U ugodnom, klimatiziranom ambijentu dočekat će Vas ljubazno osoblje koje će se potruditi ispuniti sve Vaše gastronomske želje.

Konoba s više od 100 godina tradicije spremanja tradicionalnih dalmatinskih i drugih ukusnih jela oduševit će Vas svojim mediteranskim štihom i bogatom ponudom raznovrsnih delicija.

Bilo da volite ribu i plodove more (lubin, komarča, škarpina, punjene lignje, škampi na žaru, rakovi, školjke, rižot s kozicama…) ili pak jela od mesa (pašticada, teleće i janjeće peke, bifteki, ramsteki, miješano meso, piletina sa žara…), oduševit ćete se bogatstvom okusa jer sva naša jela pripremamo pažljivo, na tradicionalan način. Svakako možete probati i naše poznate specijalitete – jela ispod peke, ali za njih se potrebno najaviti. Tu su također i razna hladna te topla predjela, kao i velik izbor pića. Naša vrhunska usluga je razlog zašto nam se mnogi gosti često vraćaju kako bi iznova uživali u našoj ponudi.

 

Ribarski motivi te dalmatinska glazba u pažljivo i ukusno uređenom prostoru oduševljavaju sve naše posjetitelje. Osim ručkova i večera također smo u mogućnosti organizirati manje pireve (do 80 osoba) te ostale gastronomske svečanosti. Posjetite konobu „Varoš“ kako biste uživali u ukusno spremljenim jelima te doživjeli romantični duh staroga Splita.

Seared to Perfection

Customers Testimonials